Selecteer een pagina

Wij geloven dat de basis voor een succesvolle carrière begint bij de mindset van de persoon.

Daarom kijken we naast de groei van het studentenbedrijf ook naar de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer erachter.

Ons platform biedt de kennis van ondernemen aan jongeren.

Actuele ervaring van ondernemers wordt aangeboden op een digitale omgeving voor studenten.

“Door ervaringen van founders hebben we geleerd dat er behoefte is aan inspirerende, energieke en relevante overdracht van actuele kennis met praktische ondersteuning.”

FAQ

Wat doet Ntrepreneur?

Ntrepreneur draagt ​​bij aan het stimuleren van ondernemerschap en het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en talent. We richten ons op de startfase van een bedrijf en begeleiden ondernemende studenten naar de fase waarin zij mogelijk door bestaande accelerators kunnen worden begeleid.

Wat is het Ntrepreneur platform?
Een online platform dat jongeren de kennis en vaardigheden van ondernemerschap biedt. Actuele ervaring van ondernemers wordt aangeboden via een content publicatieplatform waartoe de studenten toegang hebben.
Welke onderwerpen kun je verwachten?
Hoe je jouw productie inricht, hoe je financiering voor jouw bedrijf vindt en hoe je jouw bedrijf, producten en/of diensten optimaal in de markt zet, zijn onder meer terugkerende onderwerpen.

Contact

Voor studenten met de ambitie en potentie om een ​​bedrijf te starten. Profiteer van relevante kennis en ervaringen dankzij lessen van founders en teams uit de huidige praktijk.

Navigatie

Ntrepreneur

Algemene VoorwaardenPrivacy Policy  |  KvK: 78303281  |  RSIN/BTW: NL861338704B01 
© 2021 Ntrepreneur | Een samenwerking van Modern Media Hub en Stichting Starters Station | Alle rechten voorbehouden