Waarom ondernemen?

Ondernemen is de vaardigheid van de toekomst. Wanneer je onderneemt ben je bezig met innoveren en creëren, zoek je naar oplossingen, leer je actief uitdagingen aan te gaan en ontwikkel je een gezonde dosis zelfdiscipline. Voor de nieuwe generatie jong talent hebben we een platform ontwikkeld waarbij creativiteit wordt gestimuleerd en ondernemerstalent wordt ontwikkeld

Ga aan de slag en leer nieuwe skills!

Wat doen wij.

Met Ntrepreneur richten wij ons op jongeren die zijn gestart met ondernemen, dit overwegen en/of willen onderzoeken. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van zowel een ondernemende mind-set als capaciteit en talenten. Ntrepreneur begeleidt jongeren vanuit het onderwijs naar ondernemendheid en ondernemerschap. Ntrepreneur biedt ambitieuze jongeren handvatten, resources en ervaren praktijkgerichte begeleiding om hun ideeën succesvol te kunnen realiseren.

Wie zijn wij?

Ntrepreneur is een stichting die is opgericht door drie Haagse, ondernemende alumni. Ondertussen is de stichting uitgegroeid tot een beweging die ondernemerschap in het onderwijs wilt integreren door een online en offline methode aan te bieden. In samenwerking met onderwijsinstellingen bieden wij studenten een inspirerende omgeving en ruimte om te (leren)ondernemen door te doen en proberen, tijdens, naast en na hun opleiding.

Ons Team

Benjamin Schriel

Benjamin Schriel

Peter Mikhail

Peter Mikhail

Mark Booster

Mark Booster

Arthur van de Graaf

Arthur van de Graaf

Tom Zonneveld

Tom Zonneveld

Han de Ruiter

Han de Ruiter

Daniel Lutz

Daniel Lutz

Onze Partners en Sponsors